Fanfare St.Cecilia Hunsel
Sponsoring
Sponsoring is een van de manieren om de fanfare financieel te ondersteunen. Sponsoring kan eenmalig zijn, bijvoorbeeld sponsoring van een evenement. Ook is structurele sponsoring mogelijk.

Kenmerkend voor sponsoring is dat wij samen afspraken maken over een tegenprestatie. Vermelding van uw bedrijfsnaam met logo op posters, flyers, nieuwsbrieven en op deze website zijn mogelijkheden hiervoor. Samen komen we wellicht nog tot andere ideeën.

Wilt u meer informatie over onze fanfare en de verschillende mogelijkheden van sponsoring? Een vrijblijvende mail naar info@stceciliahunsel.nl is voldoende. Wij helpen u graag verder.

Door middel van sponsoring stelt u de fanfare in de gelegenheid om muziek te kunnen blijven maken; voor uw bedrijf is sponsoring een mogelijkheid om inhoud en vorm te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Zo profiteren we hier beiden van.

Geeft u liever een bijdrage zonder hiervoor iets terug te verlangen? Een donatie is uiteraard ook mogelijk: zie de informatie onder het kopje Donaties.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stceciliahunsel.nl
Alles op deze site is eigendom van Fanfare St.Cecilia Hunsel
Niets op deze site mag gekopieerd worden zonder toestemming